top of page
knap til  at skifte sprog fra dansk til engelsk
yogamåtte rulles ud over gulv
MeRoyoga logo hvid

Yoga udfordrer sindets og kroppens grænser og udvider dit bevidsthedsfelt.

sage.jpg

Bio

HVORFOR JEG BLEV TILTRUKKET AF YOGA

Jeg træner og underviser i yoga, fordi det føles fantastisk. Mere energi, større fysisk styrke, mere glæde og en forbedret evne til at leve i nuet - what's not to like.

Jeg blev oprindeligt tiltrukket af yoga for de mentale fordele, men blev betaget af såvel den fysiske som mentale transformation der fandt sted. Som en person med et meget aktivt sind, var yoga en gave til at forbedre og styre den mentale larm. Jeg har en daglig yoga praksis, hvorigennem jeg dagligt oplever hvordan yoga opretholder balancen i mit liv, og beriger det med en indre ro, stabilitet og fysisk styrke, der hjælper med at slappe af, være tålmodig og forebygge stress.

Yoga er en naturlig del af min hverdag, hvorfor det ofte er i forbindelse med fraværet af yoga, at jeg bliver opmærksom på dens transformative kraft. I perioder hvor den daglige rutine brydes føles kroppen pludselig tung og utilpas, og det bliver tydeligt hvad yoga betyder for mit velbefindende. Gennem yoga har jeg genopdaget glæden ved at have en levende, rummelig, let og stærk krop og det er denne grundlæggende følelse af en levende krop, jeg ønsker at formidle til mine elever.

MeteRosenqvist.jpg

Yoga

Jeg har undervist i over 8 år. Min motivation for at træne og undervise i yoga er, at det er den perfekte modgift til det moderne liv. Arbejde, familie, fritidsaktiviteter og det at leve et moderne liv kan efterlade os fysisk anspændte og mentalt stressede. Yoga, mindfullness og vejrtræknings øvelser kan hjælpe med at afbalancere alt dette.

 

Jeg har gennemført over 600 timers træning, men jeg har lært mest af at møde mennesker som dig. Mennesker, der bare vil have det godt i deres sind og deres krop. Yoga er for alle, ikke kun de unge og de fleksible. Tag en time med mig, så finder du ud af, at det har så meget mere at tilbyde end bare at kunne bukke forover og røre tæerne!

Jeg er 500RYT certificeret med Yoga Alliance, baseret på et fokus på at forene styrke og fleksibilitet funderet i anatomisk præcision og mindfullness. Jeg har 300 timers træning med Jason Crandell (US) Yoga Method, der blev kaldt "en af de lærer der former yogaens fremtid" af Yoga Journal og 200 timers træning med Ann-Charlotte Monrad (DK), derudover har jeg gennemført træninger med Dianne Bondy (US) Yoga for all, David Robson (CA) Astanga yoga, Kino MacGregor (US) Astanga yoga, Esther Ekhart (NL) Yin Yoga og Jason Crandell (US) Vinyasa yoga.

Baseret i Sorø, underviser jeg primært med fokus på privat træning 1-1, personligt i mit studio eller on-line via Zoom og afholder derudover løbende workshops.

Certificerings logoer

MIN UNDERVISNING

Jeg har en moderne tilgang til yoga. Forvent klare instruktioner og en logisk tilgang til stillingerne. Du lærer at arbejde med din egen krop og dens muligheder, så du får mest muligt ud af hver time.

 

Min undervisning er let tilgængelig og egnet for alle. Jeg kombinerer de dynamiske yogaformer Astanga og Vinyasa med den mere beroligende Yin yoga for at skabe en unik yogaform, der giver dig de bedste muligheder for personlig udvikling, og som hjælper dig med at opnå en indre kerne af ro og stabilitet, såvel som en stærk og fleksibel krop.

Jeg underviser en udfordrende og inspirerende yoga, som er med til at opbygge kropsstyrke og fleksibilitet, med fokus på at skabe balance både i sind og krop - på såvel som af yogamåtten. Min tilgang til yoga er både struktureret og legesyg, da jeg er af den opfattelse, at du ikke bør tage livet alt for alvorligt, og det bringer jeg med over i min undervisning.

meroyogasukasana.jpeg

Reiki og Lydhealing

Tilbage i 2015 købte jeg mit første sæt syngeskåle i krystal og det blev hurtig ren terapi for mig at spille på dem. I 2018 uddannede jeg mig til Reiki healer, og i det følgende år til Lyd healer. Planen var at åbne op for dette tilbud til mine klienter også, men Covid lagde dog hurtigt og effektivt en dæmper på det, en flytning og lidt praktiske ting skulle desuden lige falde på plads, og i første omgang blev det familie og venner der nød godt af det.

Jeg er lykkelig for, at jeg endelig fik mulighed for at skabe præcis det behandler rum og den oplevelse som jeg havde i tankerne, og tilbyde denne form for livændrende behandling.

 

Jeg tilbyder både Reikilydbade, lydhealing med stemmegafler og klangmassage. Alle 4 behandlinger er baseret på de samme principper, og kan benyttes hvornår som helst, som støtte til stress, sygdom, mentale som fysiske udfordringer og som forebyggende tiltag. Det vil sige, at du til enhver tid vil have gavn af at opleve; større ro, mere glæde, mindre spændinger, større rummelighed og mindre smerte og stress.

Jeg er uddannet Reiki healer ved Lisa Powers, og lyd healer practitioner ved; BlissBowls (US), The Lightwork experience (FR) og The Sound Healing Academy (UK). 

Bowlcloseup.jpg

DOBBELT GEVINST VED LYDHEALING

Der er en dobbelt gevinst ved behandlingerne, for ud over at arbejde med de udfordringer du har lige nu, så træner du ved gentagende behandlinger dit nervesystemet til at opleve hvad det vil sige at være fuldstændig afslappet. Det betyder, at du fremover selv vil kunne genskabe denne følelse, når du gerne vil slappe fuldstændig af.

 

De frekvenser og vibrationer skålene skaber, indeholder flere toner og overtoner, der virker beroligende og afslappende på: hjernen, sindet, muskler, led, bindevæv og organer.

Frekvenserne bevæger sig som ringe i vandet, længere og længere ud, og helt ind i kroppen, så påvirkningen sker helt ned på celle niveau. Frekvenserne skader resonans i kroppen, og re-kalibrere kroppens celler, så kroppens egen selvhealings proces sættes i gang, en detox kan finde sted og balance genoprettes. Selve processen er med til at styrke immunforsvaret og berolige hjernen og sindet, så større livslyst, energi og mental styrke etableres.

 

Syngeskåle er et kraftfuldt redskab til at forebygge og behandle; traumer, undertrykte følelser, fysiske spændinger/smerter og mentalt stress.

buddha.jpg

”Jeg startede for 2 år siden til Yoga med Mette, både for at forbedre min fysik og for at blive bedre til at håndtere min angst. Jeg træner en gang om ugen med Mette og selv et par gange om ugen ca. 10-20 minutter.

Jeg har oplevet, at yoga har været med til at nedsætte min angst, og jeg er blevet meget bedre til at håndtere angst i hverdagen, jeg sover bedre og har nemmere ved at falde i søvn og i løbet af dagen her jeg generelt mere overskud til at lave mere.

Mette er utrolig let at snakke med og jeg føler mig tryg med hende, jeg holder især af, at hun forstår at tilpasse undervisningen præcis til mig, der hvor jeg er på dagen. Yoga med Mette har gjort det nemmere for mig at lære øvelserne og blive ved med yoga.

En af Mettes kernekompetencer er, at hun er rigtig god til at lytte og arbejde med både det fysiske og det mentale.

Træningen med yoga-, mindfulness- og åndedrætsøvelser har også gjort, at jeg er blevet mere bevidst om min egen sundhed generelt, og at jeg oplever langt mere glæde i hverdagen. Så vil du gerne udvikle dig, kan jeg stærkt anbefale dig at træne med Mette.”

Ung mand med Angst diagnose 

(Privat yoga)

Testimonials

TESTIMONIALS

"Jeg har gerne villet yoga, jeg har flere gange givet det et forsøg, endda i forskellige konstellationer. Men hver gang har jeg forladt undervisningen med en oplevelse af at være total fejlcastet til et alm. Yogahold.

 

Jeg kom til Mette i en periode, hvor jeg følte mig mentalt drænet for kræfter. Oveni det havde min krop været forsømt gennem en virkelig lang periode, især voldte ryggen problemer, formentlig efter en større rygoperation godt 10 års tid forinden. Jeg var kort sagt stiv og helt ufleksibel i led og muskler. Nu skulle yogaen have en chance.

Jeg kontaktede Mette for personlig træning, som alene skulle tilpasses mig og mine behov og de mange kropslige begrænsninger.

 

Min tålmodighed med egen krop sættes ofte på en prøve, når mit hoved vil mere, end min krop kan være med til. Hver enkelt af mine træningssessioner er nøje planlagt på forhånd, men altid med rum til den individuel tilpasning til hvad jeg og min krop kan være med til på dagen. Mettes kernekompetence er den blide måde at guide øvelserne på, - støttende, overbærenhed, fleksibel og stor pædagogisk tålmodighed; - virkelig beundringsværdigt. Hun besidder stor viden og indsigt i krop og muskler, og forklarer gerne tingene indtil man forstår det.

På den måde har det været en helt anden oplevelse at gå til yoga hos Mette. Der oplever jeg at blive mødt præcis, hvor jeg er på den enkelte dag. Min lyst til yoga er gået fra evindelige overspringshandlinger til nærmest et behov. Der er lang vej igen, men jeg er kommet i gang og kan mærke, det rykker. Kroppen har det markant bedre nu, end da jeg startede med den personlige træning for et års tid siden.

 

Kan du nikke genkendende til noget af ovenstående, så håber jeg virkelig, du vil give dig selv den samme gave: ugentlig træning med Mette.

 

Kære Mette: du har en stor andel i, at min krop er nået dertil, hvor den er i dag."

Hanne Vedsted-Hansen / Mindfulness coach

(Privat yoga)

"Som 33-årig, efter mange år uden ordentlig fysisk træning, startede jeg med personlige Yoga-timer hos Mette. Her ville jeg gerne blive fri for de rygsmerter, der var begyndt at holde mig vågen om natten. Samtidig ville jeg også gerne have en glad krop, der bevæger sig smidigt og med lethed.

Helt fra start var jeg begejstret for undervisningen, som time efter time udfordrer mig på en god måde. Mette har en imponerende forståelse for kroppen – og det gør, at hun lige præcis ved, hvordan jeg skal øve mig for at udvikle mig videre. Jeg føler derfor, at undervisningen er skræddersyet til min krop. Jeg ser altid meget frem til den næste time, for det er virkelig sjovt at lære de nye stillinger og øvelser, som Mette har tilrettelagt. Og så føler man sig bare meget afslappet og i balance bagefter.

 

Nu, 10 måneder efter min første time, er jeg i markant bedre form end før. Jeg kan knapt nok huske, hvordan mine rygsmerter føltes. Yoga er blevet en fast del af min dagligdag, og det er jeg utrolig glad for."

Dominik Falenski / Producent

(Privat yoga)

"Jeg har prøvet yoga indtil flere gange, men det har aldrig rigtig fanget mig. Men med Mettes undervisning har jeg virkelig fået lyst til at forsætte med yoga. Mette er meget vidende, god til at forklare og svare på spørgsmål, og så sørger hun altid for at inkludere stillinger der lige presser mig lidt. Det er helt klart et tegn på at jeg nyder min yogatime, når jeg bare føler at tiden forsvinder og jeg pludselig ligger i den afsluttende afslapningsstilling. Jeg har helt sikkert lyst til at foresætte med yoga."

Vibeke Larsen / Pædagog

(Hold yoga)

"Mette er en åben og opmuntrende lærer. Hendes positive sind, stærke kompetencer og humor former hendes undervisning. Jeg kan anbefale hende til alle med en stiv krop, som gerne vil have mere ud af livet!"

Jesper Kjer / Konsulent

(Privat yoga)

"Mette er meget støttende og opfordrer dig altid til at arbejde med det, som der er muligt for dig. Det handler lige så meget om det indre arbejde som det ydre. Frem for alt er hun en kompetent og dygtig underviser med en god sans for humor."

Sarah /  Administrativ assistent

(Privat yoga)

"Du sidder på en stol. Ryggen er ret, knæ og hofte i 90 grader. Du forsøger at strække først det ene ben og så det andet ben, men der sker ingenting. Du er ude af stand til at strække dine ben, når ryggen er ret. Lyder det vildt?

 

Det var mit udgangspunkt da jeg begyndte at få privatundervisning hos Mette for 6 måneder siden. 20 år som cykelrytter og triatlet havde sat sine tydelige spor og selvom jeg var i god form, så skreg min krop på opmærksomhed. Det var især synet af mine børn der legede, der mindede mig om, at jeg havde mistet fleksibilitet og styrke via den meget ensartede sport jeg havde dyrket i så mange år. Jeg havde tidligere forsøgt mig med yoga, dog uden succes, hvilket skyldes at jeg aldrig rigtig havde fundet en underviser, der kunne finde ud af at møde mig på mit niveau. Når bare det at sidde på gulvet med ret ryg er en udfordring, så giver man hurtigt op.

 

Mette har en behagelig måde at undervise på og hun har været god til at møde mig der hvor jeg er. Selvom jeg indimellem nærmest tragiskkomisk og i afmagt bryder ud i grin/gråd over mit manglende funktionsniveau, så er hun en solid støtte. Mine øvelser er tilpasset så jeg føler fremgang og samtidig tilpas udfordring. Jeg er stadig meget langt fra at være i mål, men jeg rykker mig i den rigtige retning.

Faktisk vil jeg gå så langt som at sige, at min krop nu er begyndt at efterspørge yoga, når der går for længe fra træning til træning. Det er absolut Mette’s fortjeneste."

Brian Overkær / Physiotherapist

(Privat yoga)

”Min krop er blevet ret afhængelig af yoga.

 

En af ugens højdepunkter i en travl hverdag er den ugentlige yogatime med Mette Rosenqvist. Undervisningen foregår på min arbejdsplads gennem den lokale motionsforening. Hvis du spørg dig selv hvad en 45 årig mand dog laver til en yogatime, så er svaret ret nem; han styrker sin balanceevne, arbejder med et afstressende åndedræt, styrker og strække de stive kontormuskler således at det holder smerterne væk. Alt dette skaber en fantastisk dejlig indre ro og afstresning i kroppen, som jeg kan takke Mettes fine, afbalancerede og kompetente undervisning for. Jeg træner selv mine kollegaer i intelligent fysisk træning i arbejdstiden, hvor jeg tit bliver inspireret til at bruge flere af Mettes udfordrende mobilitets og balanceøvelser.

Træning på arbejdet og yoga holder min ryg smidig og skuldresmerter væk, så ”what's not to like?”

 

Du vil føle dig i trygge hænder hos hende og jeg kan på det varmeste anbefale Mette Rosenqvist, det eneste problem er, at timerne er ret vanedannende."

Mikkel Østergård /Geolog, cand. scient. Udviklingskonsulent 

(Hold yoga)

"Jeg har trænet ugentligt i næsten et år og Mette er en inspirerende person og en utrolig lærer. Hun har været med til hjælpe mig i en vanskelig tid i mit liv. Jeg er imponeret over, hvordan hun forstod min krop og hvordan jeg kan bruge yoga til skabe fleksibilitet, styrke og balance. Vigtigst af alt har jeg lært at bruge vejrtrækning og bevægelse til afslapning. Jeg er blevet så meget stærkere som person i løbet af den tid, jeg har arbejdet med Mette!"

Annette

(Privat yoga)

"Meget fint afstemt med deltagernes niveau, og en dejlig ro over begivenheden. Mette var en fantastisk instruktør, rolig, meget dygtig, sympatisk og erfaren."

(Workshop deltager)

 ”Jeg har i efteråret 2015 deltaget i et yogaforløb med Mette Rosenqvist som underviser. Forløbet blev etableret på min arbejdsplads gennem personaleforeningens medlemskab af DGI.

Jeg har brugt yogaundervisningen som kompensation for en travl hverdag. Ro, fordybelse og træning af en smidigere krop er for mig essensen i yogaundervisningen. Efter en lang arbejdsdag fungerer yoga for mig som et bidrag til energi og overskud for resten af dagen.

Mettes undervisningsform med fokus på åndedræt, udstrækning og smidighedstræning har været godt for mig som modvægt til de arbejdspositioner jeg har i hverdagen, i en travl hverdag og med stillesiddende arbejde, der kan belaste og fastholde kroppen i samme position i flere timer ad gangen. Yoga er et perfekt ”rum” til fordybelse, ro og god tid til udstrækning af kroppen.”

Inge Overgaard Jakobsen / Socialfaglig konsulent

(Hold yoga)

”Mette er en dejlig yoga instruktør og hendes undervisning på små hold skaber den intime og rolige atmosfære, som jeg har fundet svært at finde i større yogaklasser. Hendes timer har et fremragende flow til dem, med den perfekte balance mellem afslapning og udfordring. Jeg vil absolut anbefale hende! "

Anna / Studerende

(Hold yoga)

bottom of page