top of page
knap til at skifte sprog fra dansk til engelsk
person i yoga stilling Sukhasana med en oprullet yoga måtte foran
MeRoyoga logo hvid

Handelsbetingelser

Fortrolighed
Min tilgang til undervisningen er baseret på gensidig tillid imellem klient og underviser/behandler. Alt hvad du oplyser i forbindelse med dit forløb, er fortroligt.

Aflysning og refusion
Aflysning af privat undervisning/behandling, skal ske senest dagen før (24 timer).

Aflyser du senere end 24 timer før, er der ingen refusion for den aftale session.

Hvis jeg bliver nødt til at aflyse en session, overføres betaling til den næste og der aftales en erstatnings session.
Der er ingen refusion, hvis du ikke kan deltage på et booket hold.

Klippekort
Et klippekort er personligt, kan ikke overdrages til andre og refunderes ikke. Klippekort aktiveres fra købsdato'en og skal bruges indenfor henholdsvis 2 måneder (3 klip), 3 måneder (5 klip) og 6 måneder (10 klip).

Ansvarsfraskrivelse
Der er mange fordele ved Yoga, men kun du kender din egen krop og dine begrænsninger. Træning og behandlinger foregår på eget ansvar, du er ansvarlig for din egen krop. Følg instruktionerne og pas på dig selv.

Ved at acceptere dette dokument bekræfter du, at du frivilligt deltager i de aktiviteter, som Mette Rosenqvist og MeRoYoga tilbyder, og at hvis du af en eller anden grund ikke kan eller synes, det er uklogt at deltage i en aktivitet, foreslået af Mette Rosenqvist, er du ikke forpligtet til at deltage i denne aktivitet, og du vil ikke holde Mette Rosenqvist, MeRoYoga eller dets respektive agenter (dvs. ansatte, uafhængige entreprenører, tjenesteudbydere og enhver tredjepart, der handler på deres vegne), ansvarlig for skader eller personskade forårsaget af at vælge at deltage i en aktivitet. Mette Rosenqvist og MeRoYoga kan på ingen måde holdes ansvarlige - direkte eller indirekte - for eventuelle skader eller gener, der kan være konsekvensen af ​​at dyrke yoga eller andre behandlinger.

Du accepterer, at der er uforudsete risici forbundet med enhver aktivitet, og du påtager dig hermed alle risici for skade på dig selv og din ejendom, der måtte være pådraget i forbindelse med disse aktiviteter. Som med enhver anden form for fysisk træning, bedes du kontakte din læge med spørgsmål eller bekymringer, eller få andre kvalificerede råd, hvis du er i tvivl om, hvorvidt denne træning er den rigtige for dig. Deltagelse i enhver aktivitet sker efter Mette Rosenqvists skøn, hvis Mette Rosenqvists opfattelse er, at du af en eller anden grund ikke kan fortsætte i en aktivitet, kan du blive bedt om at stoppe.

Mette Rosenqvists og MeRoYogas undervisning og vejledning, som omfatter alle videoer, onlinemateriale, fysiske timer, programmer, markedsføringsmateriale og alt tilhørende materiale er ikke ansvarlige for eventuelle skader, ulykker eller helbredsskader, der måtte opstå ved udførelse af de foreslåede øvelser, træning og teknikker. Mette Rosenqvist, MeRoYoga er ikke autoriseret til at diagnosticere, undersøge eller behandle medicinske tilstande af nogen art eller til at bestemme effekten af ​​en bestemt øvelse i forhold til en given medicinsk tilstand.

Ved at købe tjenester fra Mette Rosenqvist, MeRoYoga accepterer du ovenstående retningslinjer og betingelser, og anerkender hermed, at du har læst, forstået og accepterer dette dokument, og at du er myndig og acepterer dette dokument af din egen fri vilje.

bottom of page