top of page
knap til  at skifte sprog fra dansk til engelsk
yogahold deltagerer på måtter
MeRoyoga logo hvid

Holdtræning

Yogaklasser er pt. on-line via Zoom.

 

Klassens varighed

Klasser er mellem 60 og 75 minutter.

 

Antal elever

Et hold er normalt på 8 – 15 personer, så der er god mulighed for opmærksomhed til og på den enkelte elev. Energien fra en gruppe skaber et opmuntrende miljø, som er med til at du får et bedre fokus og større lyst til at træne med "playing the edge", hvilket sikre at du konstant opnår fremskridt i din træning.

Zoom klasser on-line kan have højere ental deltagere.

 

Hvilken type yoga undervises der i?

Jeg underviser en unique blanding af flow yoga og mere restorativ yoga – vi bevæger os igennem stillingerne i et blidt flow og lader vejtræningen guide os, enkelte stillinger holdes 5-10 vejrtrækninger så kroppen og sindet finder ro og overgivelse til formen.

 

Alle timer starter med blid aktivering af rygraden, og en variation af Sol Hilsner til at løsne op for muskler og led, efter opvarmningen forsætter vi over i stående stillinger der udfordre vores koncentration, fokus, stabilitet og styrke, før vi kommer ned på måtten til afsluttende stræk og twist inden, den meditative Savasana afslutter timen.

 

Undervisningen er tilrettelagt for voksne, men teenagere er velkomne.

  

Hvad skal du medbringe?

Jeg har måtter, rekvisitter og tæpper, så medbring dig selv og egen måtte hvis du foretrækker det.

Zoom klasser on-line - her modtager du en vejledning inden timen med information. Du skal bruge en trænings måtte 

og et tæppe til undervisningen.

 

Hvilket niveau af yoga undervises der i?

Mine klasser er for alle, fra begyndere til mere øvede. Jeg er i stand til at skræddersy klassen til de individuelle behov på dagen og jeg giver flere variationer og muligheder i de enkelte stillinger for at alle kan føle sig udfordret.

 

Jeg vil anbefale privat en-til-en introduktion hvis du ønsker at arbejde med noget specielt fysisk eller psykisk. Her vil jeg kunne lede dig gennem det grundlæggende, som du skal bruge i klassen, og vi kan arbejde specifikt med dit behov. Kontakt mig

hvis du gerne vil diskutere dette yderligere.

 

Er yoga egnet til dit helbred?

Alle er forskellige, men yoga er for alle. Det er helt klart bedre at bevæge sig end ikke at gøre det.

 

Hvis du har en skade eller en diagnose, så kontakt din læge og få samtykke til at du kan træne yoga først.

Hvis du er mentalt ude af balance, og gennemgår en periode med f.eks. træthed, depression eller stress er yoga perfekt, da du via kroppen vil være i stand til at ændre din mentale tilstand.

Hvis du har et normalt helbred er yoga oplagt, fordelene er mange - bedre sundhed, flottere hud, mere energi, øget fleksibilitet, som forbedrer din kropsholdning, stærkere muskler, bedre knogletæthed, stærkere immunsystem, nedsætter blodtrykket, øger serotonin, beroliger dit sind, forbedre din balance, forbedre søvn, listen er uendelig!!

 

Som sagt yoga er for alle, alt hvad du skal gøre er at være opmærksom og lytte til din egen krop.

 

Hvad får du ud af yoga?

Uanset hvad der ligger til grund for at du vil træne yoga, om det er; for at gøre dig stærkere, mere smidig, eller for at finde lidt stille tid for dig selv, så er du kommet til det rigtige sted. Yoga bearbejder hele kroppen fysisk som psykisk. Du optimere dit nerve system ved at vende opmærksomheden indad, og hvis du tillader det, kan det hjælpe dig til blive mere nærværende og mindfull.

 

LÆS MERE: Hvad er Yoga?

Personal yoga instructor and mindfulness coach.

bottom of page