top of page
knap til  at skifte sprog fra dansk til engelsk
kvinde i yoga stilling Pachimotanasana
MeRoyoga logo hvid

Yoga er at blive bevidst om de mange muligheder, vi alle har.

Personlig træning er effektiv og målrettet. Det er dig og dine behov der afgør indholdet, og i et træningsforløb vælger du, hvad du ønsker at fokusere på. Jeg underviser fra et dybt nærende og varmt sted. En af mine specialiteter er min evne til at møde mine klienter, hvor de er, og gøre yoga tilgængelig for alle.

Jeg har ingen dagsorden, når vi starter vores undervisning sammen, og er i stand til at arbejde med dig, lige præcist der hvor du er lige nu. Det giver mig mulighed for at undervise i de aspekter af yoga, der vil være mest gavnlige for præcist dig, hvilket hjælper dig med at opnå balance i, ikke kun det fysiske plan, men i alle områder af dit liv.

At tage en gruppe klasse er både sjovt og opløftende, men at træne en til en med en erfaren instruktør er utvivlsomt den bedste måde at opnå resultater på. Vi har alle hver især vores eget fokus, det der får os op på måtten og som vi har et ønske om at arbejde dybere med, som er vigtigt for os.

 

Yoga kan blandt andet hjælpe med:

- stress reduktion

- trauma frigivelse

- øget fleksibilitet og styrke

- større kropsbevidsthed

- forbedret vejtrækning og lungekapacitet

- øget mindfulness

- genoptræning efter sygdom eller skader

- forbedret søvn

- skadeforebyggelse

- meditations fokus

- koncentrations fokus og mental klarhed

- generelt øget velvære

og meget meget mere.

Ud over ovenstående kan du med personlig træning vælge at arbejde med en eller flere ting:

- grundig introduktion til yoga, der skaber en stabil base for din videre praksis.

- din nuværende yoga praksis og lære at gå dybere ind i stillingerne.

- mindfulness og livsfilosofi.

- finde frem til den yoga stil og de stillinger, modifikation og variationer, der virker for dig.

- at fokusere specifikt på specielle områder af kroppen.

- åndedrættet til optimering af din iltoptagelse og mindskning af stress.

- mobilitets og stabilitets stillinger der mindsker smerter, forebygger skader og forbedre din balance.

- at være til stede i nuet, med øget mindfulness og reduceret stress til følge.

Det seje med yoga er egentlig, at du slet ikke behøver at vælge, yoga giver dig lige præcist det du har behov for, og lader dig udvikle dig i det tempo og på de områder, der er nødvendige for at du kan leve det liv du gerne vil.

Alle kroppe er forskellige og din livshistorie, mentalt og fysisk, er din alene. Det er derfor at 1 -1 træning giver et langt større udbytte end hold træning. Din træning med mig gør det muligt ikke kun at arbejde med hvad du selv har fokus på, men også hvad vi finder frem til igennem vores tid sammen.

Ingen af ​​mine private kunder er identiske, og hver og en får skræddersyet undervisning og vejledning, der hjælper dem med at arbejde hen mod deres personlige mål; mentale som fysiske.

Personlig træning finder sted i Sorø eller on-line via Zoom.

Træningslokale MeRoyoga

Yoga er daglige øvelser som kontravægt til livets stress, og udfordre både krop og sind

Personlig yoga træning

Træning af 1 times varighed per gang.

 

1-1 træning er for alle, det er der hvor du gennem et individuelt forløb med personlig undervisning, udvikler din egen yoga praksis. Via træningen får du viden og vejledning i de vigtige detaljer, der forebygger smerter, giver øget sundhed og mental klarhed.

Vi sammensætter et personligt trænings forløb for dig, med fokus på de fysiske yoga stillinger til at afhjælpe de udfordringer og ubalancer du oplever i din dagligdag, og hvor mindfulness og åndedrætsøvelser supplerer den fysiske træning.
Alle – uanset niveau og smidighedsgrad – har glæde af personlig træning. Her er der tid til at gå i dybden med din træning samt tale om hvordan du passer på dig selv, både på og af yogamåtten. Det er vigtigt at du føler dig tryg, og ikke er bange for at stille spørgsmål.

FAQ
bottom of page