top of page
person der sidder og skriver i notes bog
MeRoyoga logo hvid

Blog post

Det du gør i dag har betydning for i morgen.


Hvad du gør i dag MeRoYoga


Jeg var ikke helt klar til at tænke de store filosofiske tanker, den dag jeg stod med hænderne i en bolledej og læste ovenstående på en pose økologisk hvedemel der stod på bordet foran mig. Men det slog mig alligevel hvor præcist den ene sætning opsummere livet.

Det du gør i dag har betydning for i morgen; hvis du passer på din krop vil du have glæde af den mange år frem over, den glæde og gavmildhed du giver andre i dag, vil du selv have glæde af i fremtiden i form af gode relationer, venner, familie og venlighed fra andre. Forventer du at få en god eksamen, score drømmejobbet eller komme først over målstregen, har alt det du gør i dag betydning for om du når dit mål i morgen.

Det samme gælder for dit personlige velvære, sundhed og sind. Det du gør i dag kan direkte aflæses på hvad der sker i morgen. Bruger du bare en lille del af din dag hver dag på at være der for dig selv, at gøre noget godt for dig selv, vil du få det igen i 10 fold i morgen.


At praktisere yoga giver dig mulighed for at gøre noget godt for din sundhed og dit sind, som direkte kan aflæses i dit personlige velvære. Yoga er for mig den perfekte ting at gøre for mig selv i dag, jeg kan næsten blive helt flov over at benævne yoga som noget jeg skal gøre, som om det er en opgave, et job.


Yoga er, når du først har tillagt dig en daglig eller ugentlige yoga vane, ikke noget du føler at du behøver at gøre, det er simpelthen bare noget du gør. En naturlig del af dit liv, som at trække vejret, spise og sove hver dag. Yoga bliver meget hurtigt sådan, fordi du netop har oplevet i morgen.


Jeg vil ikke undvære den levende og vibrerende krop som yoga efterlader mig med, og jeg behøver ikke engang vente til i morgen. Yoga kan aflæses på mit humør, min fysiske formåen og min kropsholdning straks efter en praksis. Det er hvad jeg gør hver dag for mig selv, der har betydning for i morgen.

Hvad vil du gøre for dig selv i dag som har betydning for dig i morgen?Læs mere: 3 gode måder at starte dig dag på


og


Tag det første skridt NU, book en time


og


Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få inspiration og vejledning én gang om ugen.


26 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page