top of page
knap til  at skifte sprog fra dansk til engelsk
syngeskåle meroyoga.jpg
logo MeRoyoga hvid

Sound healing
En holistisk til
gang til sundhed og velvære.

Lydhealing og energihealing

Lydhealing (sound healing) og energihealing er en af de smukkeste måder at støtte dig selv med kærlig empati. I en tid hvor stress og praktiske opgaver oftest resulterer i at selvomsorg nedprioriteres, og vores forsøg på holde os selv sunde ofte er mere fokuseret på at ”gøre mere” i stedet for bare ”at være”, er det endnu vigtigere at finde måder hvorpå du kan sikre dit eget helbred fysisk som mentalt.

 

Overskud og evnen til empati er nødt til først at findes i dig, før du kan give af dig selv til andre; din partner, børn, familie, venner, på arbejdet og overfor fremmede. Ved at prioritere dit eget helbred, er du med til at skabe en bedre verden, ikke bare for dig selv, men for os alle.

- Reiki healing

Lydbade (også kaldet klangbade)

- Klangmassage

- Lydhealing med stemmegafler (tuning forks)

Selv om jeg har inddelt mine behandlinger i 4 typer, opnår du helt samme oplevelse af dyb ro, afstresning, afspænding, afslapning og velvære fra dem alle.

 

Døjer du til daglig med;

- Stress

- Tankemylder

- Kroniske smerter

- Søvn problemer

- Manglende energi i hverdagen

- Gentagende migræner/spændings hovedpiner

- Angst

- Depression

- Gentagende sygdom

eller bare en følelse af at være overvældet af dit liv. 

Læs mere: I tvivl om du er stresset - læs med her

Så kan en sound healing behandling være nøglen til at rekalibere dit nerve system, frigive stress og følelsemæssige trauma og lette/fjerne fysiske smerter, så du har det bedste udgangspunkt for at live det liv, du gerne vil leve. Healing virker på både det fysiske-, psykiske-, mentale-, spirituelle- og elektromagnetiskeplan. Så uanset om dine symptomer stammer fra blokeringer; af livsenergi, på fysisk niveau, spirituel eller mentale niveau, kan du via sound healing genskabe et sind og krop i balance.   

Lyd- og energihealing kan:

- Skabe større ro og velvære

- Forbedre din søvn

- Afstresse nervesystemet

- Genskabde balance og harmoni i krop og sind

- Aktiverer og støtte kroppen naturlige healings processer

- Løse op for spændinger; mentale som fysiske

- Afhjælpe muskelspændinger og smerter

- Fremme healingsprocessen af fysiske skader

- Afhjælpe hovedpine og anspændthed

- Forbedre opmærksomhed og koncentration

- Skabe mentalt overskud

- Styrke immunforsvaret

- Åbne op for og slippe psykiske og fysiske blokeringer

- Øge even til tilstedeværelse i nuet.

Læs mere: Effekterne af lyd healing

Jeg tilbyder følgende behandlinger

Lyd- og energihealing

Hvordan foregår en behandling?

Alle behandlinger med lyd- og energihealing er baseret på de samme principper, og tager udgangspunkt i kroppens anatomi herunder; muskler, led, bindevæv, vores immunforsvar, vores nervesystem, såvel som vores elektromagnetiske energifelt, energibaner (medianer og nadier) og chakra. 

I forbindelse med lydhealing arbejdes der på flere planer; den fysiske krop, psykiske og mentale tilstand og det elektromagnetiske energifelt som omgiver os. Feltet udgøres af det magnetiske felt der omgiver kroppen, og de elektriske strømme der løber igennem det. Fysiske, psykiske og følelsesmæssige ubalancer kan findes som dissonans i dette felt. Via lydhealing kan vi lokalisere, mindske og løse denne dissonans og bringe kroppen tilbage i balance ved at genskabe resonans med de healende frekvenser.

Størstedelen af vores krop består af væske og vand. Vand er naturlig ledende for både lyd og vibrationer, og sætter både kroppens væv og væsker i blide svingninger. Dette har en både dyb og afspændende virkning.

Læs mere: Ultra kort om energi medicin

Læs under de enkelte behandlings typer, for at finde den behandling der er den rigtige for dig lige nu.

Dette kan dog også benyttes som et udgangspunkt, da vi altid har mulighed for at tilpasse forløbet specifikt til dig, og ud fra dine ønsker og behov, at kombinere en eller flere dele for det bedst mulige resultat.

Uanset hvilken behandling du vælger, vil behandlingen kunne bringe krop, nervesystem og sind i ro og balance samt støtte kroppen og sindets healingsproces. Når dette sker, kan det føles som spændinger i kroppen frigives, du slapper mere af, eventuelle symptomer mindskes eller forsvinder og din vejrtrækning føles mere fri.

Alle behandlinger foregår fuldt påklædt, liggende på en briks eller på en måtte på gulvet. Hvis det ønskes, kan behandlingen også udføres siddende. Puder, bolsters, tæppe og øjenpude anvendes for at skabe øget afslapning og velvære.

 

Lyd- og energihealing kan modtages af alle, og er præget af en atmosfære af nærhed og afslapning.

Vi indleder med en kort samtale om dine behov og behandlingen baseres på dette. Da behandlingen tilpasses specifikt til dig og efter dine ønsker/behov, kan den også kombineres med; let yoga, meditation, åndedrætsøvelser mv.

Inden du booker en tid til behandling, bedes du læse vejledningen. Lyd- og energihealing er en sikker behandlingsform, der ikke kan forvolde skade, og kan benyttes både som en skøn reset pause i hverdagen af ren velvære og nydelse, proaktiv vedligeholdese af dit mentalte og fysiske helbred og som aktiv behandling af specifikke problemstillinger.

Der er dog enkelte tilfælde hvor lydhealing ikke anbefales f.eks. ved pacemakere, aktiv sygdom, epilepsi, endnu ikke ophelede skader mv.

 

Se forholdsregler og vejledning vedrørende behandling i specifikke tilfælde.

Reiki healing

Reiki healing

Reiki healing er en gammel healingform med oprindelse i Japan, universal (Rei) livsenergi (Ki).

Behandleren er en kanal for den universale livsenergi, og via behandleren strømmer energierne ind i kroppen på klienten. Reiki har både energibanerne og chakraerne som udgangspunkt i behandlingen.


Reiki behandlingen følger et fast forløb, som sikre, en balanceret helkrops behandling, samt yderligere behandling ved specifikke issues. Der vælges imellem ingen kropskontakt, hvor mine hænder holdes 10-15cm. over kroppen, eller en blanding af traditionel behandling uden kontakt og direkte håndspålæggelse.

Vi indleder behandling med lette verjtræningsøvelser, hvor du finder dig tilrette og slapper helt af.

Det er en meget blid, mild og kærlig form for behandling. Jeg starter og slutter normalt en behandling med at placere mine hænder på henholdsvis dine fødder og dine skuldre.

Reiki healing foregår liggende på behandlerbriks.

Læs mere: Hvad sker der under en Reiki healing?

Læs mere: Hvad er Reiki healing?

reiki.jpg
sage.jpg
reikiperson.jpg
Tinghsa.jpg
Lydbad / Klangbad
parlydterapi.jpg

Lydbad / Klangbad

Et lydbad er som en form for bad hvor kroppen bades i lyd og vibrationer, som strømmer igennem dig og henover dig.

 

Lydbad er nok den mest afslappende behandling du kan opnå med fokus på dyb afspænding, da den foregår liggende, varmt under et tæppe, støttet af puder og med brug af øjenpude. Her er ingen kropskontakt og du åbner dit sind og krop for at modtage den dybeste oplevelse muligt.

 

Et lydbad indledes oftest med en kort guidet meditation/afspænding og lette vejrtrækningsøvelser, hvor jeg guider dig ind i en dybere afslapning. Hvorefter vi lader lyden og vibrationerne guide dig ned i en dybere bevidsthed.

 

Lyden af de forskellige frekvenser/vibrationer fra bl.a tibetanske klangskåle, krystal syngeskåle, Tingsha- og Khosi klokker, er med til at skabe resonans i kroppens frekvenser, helt ned på celle niveau, og kan løse spændinger, blokeringer og ubalancer da kroppens naturlige healingproces aktiveres.

 

Følelsesmæssigt kan du opleve at; forløsninger, inspiration eller svar dukker op, da bevidstheden kan opleve en form for meditation/drømmende rejse, hvor du befinder dig i en tilstand af dyb afslapning, og indre billeder, følelser, farver, kropsfornemmelser eller varme kan dukke op. Du vil kunne opleve at få mere energi samtidig med, at du føler dig dybt afslappet.

 

Et lydbad hjælper med at øge energi, bevidsthed og inspirere til selvhelbredelse og transformation.

Er lydbad foregår liggende på måtte på gulvet.

Par lydbad

Et lydbad kan også bestilles for et par. 

Det er den perfekte fælles oplevelse for at styrke relationer, skabe nærhed og øge intimiteten for 2 mennesker.

Par lydbad, kan både være sammen med din partner, hvor intimitet og nærhed er i fokus eller din ven/veninde, et famliemedlem eller bare en super god kollega, hvor I får en fælles afslappende og opløftende oplevelse sammen.

Læs mere: Hvad er lyd healing

Læs mere: Effekterne af lyd healing

couple lydbad.jpg
Bowls.jpg
person lydbad.jpg
Bowl mala.jpg

Lydmassage / Klangmassage

Massage på celleplan, en fredfyldt og afslappende form for behandling.

I klangmassage kombineres lyden og vibrationerne fra klangskålen med velkendt viden om lydbølgers harmoniserende virkning på kroppen og sindet. Klangmassage er en forholdsvis ny behandlingsform, som vinder mere og mere frem både i udlandet og herhjemme.

 

Klangskåle og syngeskåle placeres både på og omkring dig, og de harmoniserende vibrationer sættes i gang med lette tap på skålene. Frekvenserne forplanter sig i din krop, og skaber fysisk som mentalt velvære.

Når kroppen bringes i en afslappet tilstand, fremmer det kroppens egne helbredende kræfter.

 

En stor del af vores krop består af vand, tænk både i cellerne og selve vores blod. Vand er naturlig ledende for lydens vibrationer, og sætter både kroppens væv og væsker i blide svingninger. Dette giver en både dyb og afspændende virkning, og virker som en indvendig massage.

Klangmassage foregår liggende på behandlerbriks.

Læs mere: Effekterne af lyd healing

Læs mere: Hvad er lyd healing?

Klangmassage
klangmassage close up.jpg
Bowl.jpg
Klangmassage.jpg
bowls together_edited.jpg

Lydhealing med stemmegafler (Tuning forks)

Lydhealing med tuning forks

Lydhealing med stemmegafler arbejder med vores krops elektriske system i sin helhed - både de elektriske strømme, der løber gennem vores krop, og det magnetiske energifelt, der omgiver den.

 

I lydhealing benyttes stemmegaflers nøje afstemt til specielle områder af kroppen. Brug af stemmegafler er bl.a. kendt fra medicinsk diagnosticering, hvor de bl.a. benyttes til at lokalisere brud på knogler, og indenfor den musiske verden til at stemme instrumenter.

 

Brug af lyd frekvenserne fra stemmegafler er en kraftfuld lydterapi, og en måde at balancere og bringe kroppen tilbage til Homeostase. Homeostase er kroppens naturlige tilstand af balance imellem alle de kropssystemer, der er nødvendige for, at kroppen kan overleve og fungere korrekt.

Alle dele af kroppen, helt ned på celleniveau, har deres egen frekvens. Ved at benytte specifikke stemmegafler kan vi skabe specielle frekvenser som via resonans sætter en helende proces i gang i specifikke celler. Processen genskaber balance i cellerne og i kroppen som helhed.

I lydhealing aktiveres specifikke stemmegafler, og disse føres rundt om og hen over kroppen. Ved modstand eller turbulens i energierne, som kan lokaliseres som ændringer i stemmegaflens over- og undertoner, holdes/aktiveres stemmegaflen samme sted i længere tid. Efter et stykke tid, begynder kroppen naturlige intelligens at re-kalibrere og tune sig selv til frekvensen.

Når dette sker, kan det føles som spændinger i kroppen frigives, du slapper mere af, eventuelle symptomer mindskes eller forsvinder og din vejrtrækning føles mere fri.

Lydhealing med stemmegafler foregår liggende på behandlerbriks.

Læs mere: Hvad er lydhealing

Læs mere: Effekterne af lyd healing

buddha.jpg
tuningforks_edited.jpg
Singingbowl_edited.jpg
bottom of page